Ajax is op zoek naar nieuwe ballenjongens en -meisjes en je kan je nú opgeven

Ben jij een echte Ajacied in hart en nieren en ben je tussen de 12 en 16 jaar? En, heel belangrijk: heb jij zondag 23 februari nog niets te doen? Geef je dan héél snel op voor de selectiedag, want Ajax is in samenwerking met ABN Amro op zoek naar nieuwe ballenjongens en -meisjes voor het nieuwe seizoen. Dus heb jij nou altijd eens op het veld in de ArenA willen staan? Een grotere kans dan deze krijg je niet snel. En ook nog eens de selectie ontmoeten.

De selectiedag op zich is al een feestje: er zijn allerlei (voetbal)spellen te doen, zodat je goed kan laten zien of jijzelf een beetje kan voetballen. Misschien vestig je wel het nieuwe record hooghouden of maak je de mooiste penalty. En je hoeft niet lang te wachten op het verlossende woord: aan het einde van deze dag wordt namelijk al bekend gemaakt welke jongen bij de mannen van Ajax aan de slag mag en welk meisje met de vrouwen van Ajax het veld zal betreden. Superspannend natuurlijk, maar hoe dan ook een leuke dag.

De selectiedag wordt gehouden op sportpark De Toekomst. Wel even opletten: als het aantal aanmeldingen groter is dan het aantal plekken wordt er geloot wie erbij kan zijn. Hou dus je mailbox goed in de gaten en duimen maar voor dat plekje.

@inetackenphotography / http://inetacken.nl/