Zooo leuk, Aladdin de Musical komt naar Nederland

Vond jij de nieuwe film van Aladdin ook zo leuk? Of juist de tekenfilm het allerbest? Als ik héél eerlijk ben, vind ik toch de tekenfilm nog het leukste. Ik denk dat dat vooral komt omdat ik de liedjes daar leuker vond. Sowieso hou ik heel erg van alle Disneyliedjes, zeker als het live wordt opgetreden. Bijvoorbeeld bij de musical van de Lion King. Wow, wat was díe prachtig.

Nou kreeg ik het goede nieuws te horen dat er weer een Disney musical naar Nederland komt, en jawel; het is dus Alladin. Hoe leuk is dat? Hij zal ergens dit jaar (een definitieve première datum is nog niet bekend gemaakt) voor het eerst te zien zijn, in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Klinkt als een hele leuke afsluiting voor een dagje strand.

Op dit moment is nog Anastasia: de musical te zien. Ook een aanrader… Maar wij wachten liever op Aladdin, toch? Ik in ieder geval wel hoor. De cast is eind vorig jaar pas samengesteld, dus de repetities zijn in volle gang. Wil je een beetje een idee hebben wat je te wachten staat? Bekijk dan het filmpje hieronder, van de musical Aladdin uit Londen. Kan. Niet. Wachten.