AMAYZINE KiDS

Mag ik je feliciteren? Je bent namelijk een van de eerste mensen die AMAYZINE KiDS ziet. Een voorloper, een trendsetter, dat ben je. Iemand met een neus voor waar het gezellig is. Wij, de makers van AMAYZINE.COM, bedachten dat er voor heel veel mensen leuke websites zijn maar niet echt voor jou. Het iets grotere kind, zal ik maar zeggen. Jij die al zakgeld krijgt, die best wel eens alleen naar de stad mag fietsen en naar de film gaat. Jij die kijkt naar de wereld om je heen, jij die je soms zorgen maakt. Over het plastic in de zee, over kinderen die gevlucht zijn en op een klein bootje met hun hele familie hopen ergens een betere plek te vinden, om je klasgenootje wiens moeder ziek is en om je opa die soms niet meer weet waar hij is.

Maar ook heb je veel plezier. Met TikTok bijvoorbeeld, of als je met je vrienden en vriendinnen op je Nintendo Switch speelt, als je op vakantie gaat en eindeloos ijsjes mag eten en als je even zes lange weken niet aan school denkt.

Voor jou maken we AMAYZINE KiDS. Elke dag weer. En voor je ouders. Want door ons weet zij wat ze voor je kan kopen, naar welke film jullie samen kunnen gaan en in welke restaurants jullie het allebei naar jullie zin hebben. Ook zie je op AMAYZINE KiDS heel veel andere kinderen. Met hun dier, met hun bijzondere broer of zus, met hun juf of meester. Want laten we hen ook niet vergeten, school vind je misschien niet altijd leuk, maar belangrijk is het wel. Dus die juf en die meester moet je koesteren.

Afijn. Welkom aan boord.

We hopen je hier elke dag even te zien.

Liefs, namens heel team AMAYZINE KiDS,

May-Britt
Hoofdredacteur