Briljant: Kruimeltje krijgt na 20 jaar een vervolg

Kennen we ‘m nog, dat kleine, ondeugende straatratje gespeeld door Ruud Feltkamp? Well, Kruimeltje is back. Filmproducent Rick Engelkes (die in de eerste film Kruimeltjes vader speelde) komt na twintig jaar met een vervolg op de hitfilm uit 1999.

In de nieuwe film zien we het ‘nieuwe leven’ van Kruimeltje. Zijn ouders zijn weer bij elkaar, hij leeft niet meer op de straat en door de vondst van een goudmijn in Amerika (heel geloofwaardig allemaal maar soit, we vergeven het hen) is het gezin ineens knetterrijk. Ze verlaten de stad en kopen een giga landhuis, waar de kleine Kruimel zich natuurlijk stierlijk verveelt wat weer zorgt voor complete terror. Ineens moet ik denken aan die foute reclames van Telfort. Wie had dat gedacht: van kattenkwaad op straat naar kleding op maat!

We moeten nog wel even geduld hebben trouwens. De opnames voor Kruimeltje II staan voor begin volgend jaar op de planning en rond februari 2020 kunnen we ‘m in de bios checken. Oh enne, mocht je nog een briljant broertje/buurjongetje/zoontje hebben met acteerskills en de looks van Kruimeltje: de zoektocht is in volle gang. Kinderen die kans willen maken op een rol in de film kunnen zich aanmelden bij bureau Jut & Jul Casting.