Yes! Vanaf deze datum is De Efteling weer open

Heb jij ook gekeken naar de persconferentie, afgelopen woensdag? Hoe dan ook, je hebt vast wel meegekregen dat de maatregelen langzaamaan versoepeld worden. Dat betekent dat we binnenkort weer lekker buiten mogen sporten en met vrienden en vriendinnen afspreken (nu met alle leeftijden), maar er is nog meer goed nieuws. En dat heeft alles te maken met De Efteling.

Want pretparken moesten natuurlijk ook dicht vanwege het coronavirus. Maar ja, ook zij mogen dankzij de versoepelde maatregelen weer open. YES! Vandaag heeft De Efteling bekend gemaakt dat ze op 20 mei weer de deuren openen. Ja, dat lees je goed… Dat is al over minder dan twee weken.

Hoe werkt dat dan? Nou, kaartjes moet je vooraf online kopen, anders kom je er helaas niet in. Dit is noodzakelijk om toch alle maatregelen te blijven handhaven. Alle attracties worden zo ingericht dat de anderhalve meter in stand blijft. Dus geen volle karretjes, en niet een gigantisch druk pretpark. Maarre… Hopelijk betekent dat ook dat de rijen veel minder lang zijn. En dat is weer heel goed nieuws natuurlijk.