Zo leuk, je kunt nu de ritjes van Disneyland beleven vanuit huis

Komen de muren tijdens deze tijden ook af en toe op je af? Tuurlijk, je kan nog wel naar buiten, maar voor het grootste deel van de dag zit je toch binnen en heb je binnen school. En behalve buiten afspreken met vrienden zit er niet veel anders op. Bioscopen zijn dicht en pretparken zijn dicht. Nu heeft Disneyland daar iets heel leuks op gevonden: je kan de ritjes vanuit huis beleven.

De Expedition Everest Rollercoaster in Disney Florida bijvoorbeeld, die vind je zo op YouTube. Ik ben zelf alleen in Disneyland Parijs geweest dus dit was sowieso een nieuwe ervaring voor me. Maar ook de Frozen-attractie staat online, en die kende ik óók nog niet. Oké, het gevoel is niet helemaal hetzelfde, maar ik heb me hier heel lang mee vermaakt. Zo reed ik verder vanuit huis in Splash Mountain en schrok ik me rot in The Tower of Terror.

Je snapt: als dit allemaal over is plan ik zéker een uitje naar Disneyland, maar dit heeft mij ook een leuke dagje vanuit huis opgeleverd. Helemaal met een bureaustoel die naar voren, achteren, links en rechts kan bewegen. Ach, je moet een beetje je fantasie gebruiken, toch?