Expeditie Robinson komt met een versie voor kinderen

De kans is groot dat jij, net zoals heel Nederland, ook altijd voor de buis zit bij Expeditie Robinson. En dat jij ook aan het fantaseren was hoe jíj al die proeven zou doorstaan. Dat doe ik tenminste altijd en elke keer kom ik weer tot de conclusie dat ik ontzettend voor gek zou staan.

En heel goed nieuws: Expeditie Robinson komt met iets nieuws. Expeditie Ondergronds heet het nieuwe programma, wat ik absoluut ga kijken op tv. Kinderen van 13 tot en met 16 jaar worden drie dagen (DRIE DAGEN?) 40 meter onder de grond gedumpt. Pfff, ik weet nú al dat ik als deelnemer hier ook faliekant zou mislukken. Ze blijven wel lekker op eigen bodem: het speelt zich namelijk af in grotten in Limburg. Klinkt wel heel cool.

De presentatrice is ook een bekend gezicht: Shary-An. Die kennen we natuurlijk als oud-deelnemer van Expeditie Robinson en lijkt me dan ook de perfecte kandidaat om dit taakje op zich te nemen. Check de aankondiging hieronder maar. Maar 40 meter onder de grond… Mij niet gezien, hoor. Maar kijken ga ik wel natuurlijk.