Hebben, hebben, hebben: de Ajax kerstcollectie

Kersttruien hebben nou niet bepaald de reputatie heel erg hip te zijn. Of leuk. Of trendy. Eigenlijk zijn ze vooral vaak oubollig, stoffig en wil je er het liefst niet buiten de deur gezien mee worden. Oké, soms zie je wat uitzonderingen, en die wil ik dan ook gelijk hebben. Nou, hier heb ik een uitzondering 2.0 voor je. De kersttruien van de Ajax fanshop zijn té leuk. Zowel voor kids als volwassenen, dus je kan lekker gematcht bij het kerstdiner aanschuiven. Mijn favoriet? De nordic Ajax kersttrui. Die heb ik gelijk in het winkelmandje gedaan. Allerleukst: als je online een aankoop van minimaal 50 euro doet, krijg je een paar matching kerstsokken er helemaal gratis bij. Hebben, hebben, hebben dus.

Voetbal mag met kerst dan wel volop in de winterstop zijn, met deze kersttruien is het supporten van je favo team extra leuk. Ik weet in ieder geval wat ik draag op kerstavond. En eerste kerstdag. Oké, en tweede kerstdag. Het wordt een Ajax-kerst voor mij.

Credits: jonathan borba