HIPPE KIDS OP INSTAGRAM

Hadden we het gister over de lekkerste mannen van Instagram, vandaag stellen we aan u voor de hipste kinderen van Instagram. Bijvoorbeeld de identieke tweeling Michael en Daniel uit London. De broers zijn nog geen drie jaar oud en hebben dankzij hun kekke pakjes een kleine 60.000 volgers op Instagram. Identieke kleding, identieke poses, schattige smoeltjes, het is een wereldhit. En dan is er nog de zesjarige Alonso Mateo die door styliste mama Louisa van hot naar her en van modeshow naar het terras van L’Avenue wordt gesleept in eveneens behoorlijk gelikte outfits. Poseren met Anna Wintour, och hij draait z’n kleuterhandje er niet voor om.

Goed laat het maar aan mij over om overal iets te zeiken over te hebben, maar ik weet niet zo goed wat ik van dit fenomeen moet vinden. Ergens staat het hele idee van je kinderen uitbuiten op wat voor manier dan ook me gewoon een beetje tegen. Je gaat mij niet vertellen dat Michael en Daniel op 2,5-jarige leeftijd besloten, “zo en nu gaan we ons altijd exact hetzelfde kleden en poseren en dan doen we die foto’s op Instagram en dan worden we super mega succesvol want iedereen vindt dat schattig.” Dat kwam uit mama’s koker en die mama rolt nu lekker van interview naar interview en krijgt bakken met gratis spul opgestuurd. Allemaal prima, maar echt heel chique vind ik het niet.

Alonso schijnt zijn eigen kleding uit te zoeken (bron: zijn moeder) en ook Michal en Daniel vinden het heerlijk om urenlang hun eigen kleding te kiezen (bron: hun moeder). Inmiddels zijn er veel meel modekinderen en is het fenomeen an sich een heel ding geworden. De hipste kids worden verzameld op het account Fashionkids dat inmiddels ruim 2,5 MILJOEN volgers heeft. Dus, voor iedereen met rammelende eierstokken doe je er vooral je voordeel mee, en wie weet heb je nog ergens een peuter of baby rondlopen op wie je je stylingaspiraties kunt botvieren. Succes!