Jaaaa, er komt een live action versie van Disney’s Bambi

Ooh, zó leuk nieuws dit. Disney bracht naar buiten dat ze een volgende klassieker gaan vertalen naar een live action film: Bambi. Verschillende films gingen Bambi natuurlijk al voor, zoals Aladdin, Belle en het Beest, Jungle Book en natuurlijk The Lion King. En vooral die laatste was wat betreft de dieren wel het allerleukst om te zien. En daarom ben ik ook zo benieuwd naar de nieuwe Bambi-film. Want ik vind Bambi als tekenfilm al te leuk, net zoals Stampertje en Bloempje. Om die als echte dieren te gaan zien, dat kan alleen maar goed gaan, toch?

Bizar om je voor te stellen: het verhaal van Bambi is al héél oud. Zelfs bijna 100 jaar, het werd namelijk in 1923 geschreven. De Disneyfilm waarvan de meesten het verhaal kennen is ook al heel wat jaar geleden; die kwam uit in 1942. Dus ook hoog tijd dat we weer een nieuwe Bambi op het grote scherm krijgen. Maar wanneer deze nieuwe Bambi uitkomt… Dat is nog even afwachten. Het is niet te hopen dat het op het 100-jarig jubileum valt; dat duurt nog wel héél erg lang. Dus Disney, zullen we afspreken dat-ie in 2021 komt? Lijkt mij een hartstikke goed plan.

In de tussentijd hoeven we niet stil te zitten, hoor. De live action versie van Mulan komt namelijk op 26 maart uit en die ziet er ook heel tof uit. Check de trailer hieronder zelf maar.

credits: businessinsider