Komt De Sims 5 eraan?!

Het spel wat mij nooit gaat vervelen, dat is toch wel echt De Sims. En ja, ik ben dan al zo oud dat ik deel 1 nog héél veel heb gespeeld… En die kwam in 2000 uit. Ja, dat is heel lang geleden.

De Sims 2 volgde vier jaar later en inmiddels zitten we bij deel 4. Waar mijn Sim in het eerste deel nog vooral haar best moest doen om zich als serveerster op te werken naar actrice (want dat vond ik de leukste baan in De Sims 1), tegenwoordig kan je echt van alles doen.

Mijn Sim heeft veel meer vrienden, veel mooiere huizen, huisdieren en zelfs feestjes. En het beste: het is nog steeds even verslavend. Dus dat De Sims 5 eraan komt, is natuurlijk heel goed nieuws.

Alleen… Dat duurt nog wel even, vrees ik. In het Playstation Magazine stond al wel een kleine aankondiging voor dit vijfde deel, maar een datum dat we deze kunnen verwachten is nog niet bekend.

Maar geruchten gaan er natuurlijk al wél rond, namelijk dat De Sims 5 multiplayer zal worden. HOE LEUK. Kan je eindelijk met z’n allen tegelijk samen spelen. Even virtueel op bezoek bij elkaar.

Is er dan geen enkele schatting wanneer we dit kunnen verwachten? Nou ja… Een beetje. Voor De Sims 4 stonden er twaalf uitbreidingspakketten klaar, en inmiddels zijn er ‘pas’ negen uit. Dus wanneer die twaalfde wordt uitgebracht… Dan duurt het wachten niet lang meer. YES.

 

Beeld: © Origin