Lego World 2019 in Utrecht wil je nú in je agenda zetten

Blokkeer alvast maar een dag of twee in je agenda tijdens de herfstvakantie. Dan wil je namelijk een dagje naar Utrecht. Niet om te shoppen — nee, 17 tot en met 23 oktober staat is de Jaarbeurs omgebouwd tot Lego World. En ja, dáár wil je heen natuurlijk. Bijvoorbeeld omdat het het grootste Lego evenement er wereld is. Of bijvoorbeeld omdat YouTuber Dylan Haegens aanwezig is bij de opening. Maar ook omdat er levensgrote Star Wars-helden zijn, gemaakt van Lego.

Dat zijn niet de enige Lego bouwwerken natuurlijk, er is namelijk zo’n 35.000 vierkante meter vól met Lego steentjes. En die bouwwerken kan je zelf ook gaan maken bij Lego World natuurlijk. Er zijn verschillende thema’s aanwezig, maar ook activiteiten als Lego Education, waar je bijvoorbeeld kan leren coderen. Super leuk en ook nog eens leerzaam.

Download de Lego World app om alle nieuwtjes rondom dit event te lezen, op de hoogte te blijven van updates en alvast de plattegrond uit te pluizen. Hij is gratis te downloaden in de App Store. Nog één laatste tip: bestel je tickets online en krijg 20% korting. Nú al het leukste uitje in de herfstvakantie.

Credits: De fotomeisjes