Jaaaa, het Legoland Discovery Centre in Scheveningen is vanaf 7 mei open

Nog éven wachten, maar dan heb je ook wat… Het Legoland Discovery Centre opent dan ein-de-lijk zijn deuren in Scheveningen. Nu ben ik wel eens in Legoland geweest in het buitenland en dat vond ik echt te gek, dus ik heb hier hoge verwachtingen van. Maar wat kunnen we een beetje verwachten van het Legoland Discovery Centre?

Natuurlijk een gigantische hoeveelheid legosteentjes, waarmee je alles kan bouwen. En alles om je heen is natuurlijk ook van Lego gebouwd. Bijvoorbeeld het Miniland, waarin je bekende gebouwen als de Big Ben (uit Londen) ziet. Ietsje kleiner dan in het echt, en volledig van Lego. Je kan je eigen raceauto’s bouwen én natuurlijk uittesten op de raccebaan, of in het Legotreintje door de hele zaal. De echte experts geven workshops hoe jij je allertofste Lego-creatie in elkaar kan zetten en de allernieuwste collecties zijn te verkrijgen in de Legoshop. Klaar met bouwen? Ga dan een film kijken in de 4D-bioscoop. 4D ja, dus je stoel zal ook alle kanten op vliegen.

7 mei zal het Legoland Discovery Centre zijn deuren openen in Scheveningen, maar ze hebben al zin in wat voorpret en wij ook. En daarom openen ze voor een klein groepje al op 2 en 3 mei hun deuren. Daar moet je wel even kaartjes voor scoren en dat kan via de site.