Me and my furry friend  

Wie:
Annabelle (13) en Golden Retriever Fleur (7)

Hoe lang zijn jullie samen:
‘Acht weken, ik kreeg Fleur voor mijn dertiende verjaardag, na heel lang bedelen en smeken en vragen en nadat ik heel erg mijn best had gedaan op school.’

Waarom kozen jullie juist Fleur?
‘Haar vorige baasjes gingen scheiden en hadden daarom weinig tijd en aandacht voor Fleur. Ze was ook echt een beetje te zwaar toen ze bij ons kwam omdat er niet veel met haar werd gewandeld. Mijn ouders wilden liever een wat oudere hond die het nodig heeft een nieuw thuis geven.’

Hoe vaak laat je haar uit?
‘We wandelen vaak wel zes keer per dag. En ook leer ik haar allemaal trucjes, ze kan zelfs op commando kusjes geven.’

Wat is het gekste wat je hond ooit heeft gedaan?
‘Toen Fleur net bij ons woonde kwam ze binnen en heeft ze alles wat er in de kattenbak zat opgegeten, brrr.’