Misfit 2 is nú in de bioscoop en is nu al onze favo

Jaaa, ein-de-lijk is-ie uit: het tweede deel van Misfit. Het eerste deel uit 2017 kennen we allemaal inmiddels wel uit ons hoofd (ik wel, tenminste), dus Misfit 2 is wat ons betreft het beste nieuws van de maand. Wat kunnen we allemaal verwachten in dit tweede deel?

Natuurlijk is Julia (Djamila) er weer bij, die terug is gekomen uit Amerika. Samen met haar vriendje Nick (Niek Roozen) krijgt ze de kans om mee te doen aan een grote muziekwedstrijd: Thumbs. Maar dan Nick moet onverwacht wisselen van school en betekent dat het einde van hun duo deelname. En op zijn nieuwe school kan hij het wel heel goed vinden met Babette… Dat gaat zelfs zo ver dat zij hem overtuigd samen een nummer op te nemen, want Babette lijkt ook een enorm multitalent te zijn.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt Julia ook nog gedwongen samen te werken met Sterre (Jolijn Henneman). Tja, als dàt maar goed gaat. Tussen die twee klikt het natuurlijk helemáál niet, maar ze hebben alle twee wel hetzelfde doel voor ogen: de winst. En daar willen ze allebei alles aan doen.

De bekende gezichten als Donny Roelvink, Bente Fokkens en Défano Holwijn zijn gelukkig ook weer terug. En onder de nieuwe gezichten zien we Sem van Dijk (jawel, zoon van Wendy en Xander) en Jan Kooijman. Dat wordt genieten, kan niet anders. De allergrootste bak popcorn erbij en kijken maar.