De lievelings kinderseries van onze amayzine editor kiki

YouTube is een doolhof en ik kan er heerlijk in verdwalen. Klik klik, van het ene in het andere filmpje. Vlogje hier, kattenfilmpje daar, nieuwe clip van Justin Timberlake en hatsa: voordat je het weet kom je terecht bij de introsong van Ovide en zijn vriendjes, toch, Lil? Tijd voor een rondje van onze lievelingsseries van vroeger en nog veel leuker: de intro’s. Want de liedjes aan het begin, man man, daar deden we het bijna alleen al om.

Ovide en zijn vriendjes

Kijk uit malloot, een kokosnoot!  Wie laat ons lachen, gieren? Ovide en zijn vrienden! WIE KENT DEZE NOG??? Bril-jant.

Boes Boes

Welke os kan ons iets leren? Boes Boes! Boes Boes! En een fietsband repareren?

Boes boes! Boes Boes! Geen idéé eigenlijk meer wat die koe allemaal uitvreet, maar de introsong was het einde.

Dommel

Met z’n allen in koor: ‘Hier is Dooooom-mel, ge-kke hond! Heeeeel wit, dik-en-rond.’ Stiekem wilden we allemaal een Dommel als huisdier.

Calimero

Mijn moeder kon me roepen, maar als ik Calimero keek, was ik in trance. ‘Gij zijt groot en ik is klein… en het is níet eerlijk!’

Dinobabies

De persoonlijke favoriet van Tess en ik snap waarom.

‘Dinobabies spelen want ze hebben alle tijd

‘t Is een groepje van vier jongens en een hele lieve meid

Dinobabies maken elke keer van alles mee

Dinobabies zijn okeeeee!’

De drieling

En dan die heeeeele begintekst mee kunnen praten hè. 3… 2… 1… daar komt de heks al aan… dat wordt leuk… we kunnen bijna gaan… En hopen dat de drieling weer allemaal stoute dingen doet zodat de heks ze naar een sprookje toe stuurt.

Goed Kiek, grab yourself together. Tot zover deze trip down memory lane. Meer zin in series uit je tienertijd? Lees dit maar even. Met ernstig doorklikgevaar op YouTube, je bent alvast gewaarschuwd.