NPO Zapp komt met dagelijkse educatieve show voor kinderen

Vind jij het ook nog wel lastig, om alles omtrent het coronavirus goed uit te leggen aan je kinderen? Heel begrijpelijk, want zelf weten we natuurlijk ook nog lang niet alles. Sterker nog, ik heb het idee dat er elke dag wel weer iets nieuws bij komt. Al met al is het een bizarre situatie waar geen van ons echt ervaring mee heeft, dus kunnen we ons maar proberen zo goed mogelijk aan te passen.

En voor kinderen is drie weken geen school waarschijnlijk vooral één groot feest. Althans, dat zal bij velen de eerste reactie zijn. Voor de ouders is het, behalve een praktisch probleem, niet per se een heel fijne oplossing. Want je wil natuurlijk dat je kind gewoon doorleert in plaats van drie weken extra ‘vakantie’ heeft.

NPO Zapp komt met een fijne vaste prik, met een dagelijkse educatieve liveshow gepresenteerd door Klaas van Kruistum. Het programma sluit goed aan op de andere educatieve programma’s die op de NPO zijn te zien, zoals De Smerige Quiz, Willem Wever en Freeks Wilde Wereld. Ook zal het programma aandacht besteden aan hoe je de dagen door kan komen zonder je te vervelen en willen ze kinderen graag dingen leren in een tijd waarin je niet naar school kan.

Zapplive Extra is vanaf morgen elke doordeweekse dag te zien van 13.00 tot 15.30 uur.