Sparen, sparen, sparen: de voetbalplaatjes van de Albert Heijn

Jaaaa, ze zijn er weer: de voetbalplaatjes bij de Albert Heijn. ZO leuk en ik wil ze natuurlijk meteen allemaal. Dus ik zit druk op de site te kijken bij welke aanbiedingen je extra voetbalplaatjes krijgt (is deze week afwasmiddel en vaatwastabletten dus ik heb ingeslagen) en ook het album ligt thuis. Helaas is mijn voetbalalbum nog veel te leeg en heb ik mijn favorieten Huntelaar, Van De Beek en Ziyech nog niet. Ja, je hebt hier met een Ajacied te maken.

Heb jij jouw favorieten wel al te pakken, of ben je net als ik een Ajacied met een overschot aan PSV-spelers? Dan moet je zeker even 12 februari checken; dan is een landelijke ruildag bij de Albert Heijns in Nederland. Dus kijk welke bij jou in de buurt is zodat je jouw favo’s kan scoren. Een beetje lief vragen bij mede-winkelaars kan ook nog wel eens helpen… Al hebben veel Albert Heijns daar maatregelen voor getroffen en hekjes geplaatst. Handig wel, want zo weten de winkelende mensen ook meteen dat jij de plaatjes spaart.

De plaatjes kan je nog bij de Albert Heijn krijgen t/m 16 februari. Handig: ook wanneer je online besteld, krijg je per 10 euro 4 voetbalplaatjes. En als kers op de taart kan je ook nog eens een officiële Eredivisie KNVB-bal scoren, maar wees er snel bij — de pomp is al lang uitverkocht. En zo kan je thuis ook een beetje oefenen — wie weet sta jij over een aantal jaar ook wel op zo’n voetbalplaatje…