The Sims 4 krijgt een eigen realityshow

Woooow, hóe leuk is dit en waarom ben ik hier nooit op gekomen? The Sims 4 is alweer een tijdje uit (sterker nog, de geruchten over het vijfde deel worden al steeds hardnekkiger), maar EA – het bedrijf achter The Sims – komt met een primeur over dit vierde deel: hij krijgt namelijk een eigen realityshow. ZO LEUK.

Het wordt een Amerikaanse show genaamd The Sims Spark’d en je kan er een behoorlijk mooie prijs mee winnen: 100.000 dollar. Dat is omgerekend zo’n 88.000 euro. Niet bepaald een verkeerd bedrag, toch? Je kan je dus voorstellen dat het er behoorlijk hard aan toegaat in deze serie.

Maarre, wat is de bedoeling eigenlijk? Nou, de kandidaten krijgen elk hun eigen Sim en moeten daarmee originele, grappige of rare verhaallijnen mee maken. Wordt het een beroemde acteur? Verwerkt je Sim meerdere kinderen bij alle buren? Krijgt jouw Sim het meest extravagante huis van de buurt? Je kan het je natuurlijk zo gek niet bedenken, want bij The Sims kan alles… Zéker in deel 4. En de kandidaat die laat zien het meest creatief te kunnen zijn in de Sim-wereld, wint dit gigantische bedrag.

Oooh, dit wordt toch echt puur genieten? Toegegeven, ik ben wel een beetje jaloers op de kandidaten. Niet eens alleen vanwege die enorme geldprijs, maar ik vind The Sims na al die jaren echt zo leuk om te spelen nog. Had ik dit geweten, had ik me zeker opgegeven…

Check hieronder de trailer van The Sims Spark’d:

 

Beeld: © EA