Tijd voor shoppen: de PINC Sale heeft de leukste items

Een dagje shoppen is áltijd een goed idee. Maar als je nou de allerleukste items kan scoren met zo’n 60% korting, is dat al helemaal een goed idee. En als ik je vertel dat dit merken zijn als Tumble ’n Dry, CarlijnQ, Le Chic en American Outfitters vraag jij natuurlijk: wanneer moet ik waar zijn? Dit is nog maar een paar van de leuke merken die je vindt op de PINC Sale  in Amsterdam, op 27, 28 èn 29 september. Helemaal leuk om er een dagje Amsterdam van te maken, de pop-up store is in Amsterdam-Zuid dus op steenworp afstand van de leukste lunchtentjes of koffie spots.

Wat? De PINC Kids Sale
Waar? Ruysdaelstraat 58, Amsterdam
Wanneer? 27 – 29 september, van 10.00 – 18.00

Kan je deze data nou niet? Geen zorgen, de PINC Sale is regelmatig te vinden in Amsterdam, maar ook in steden als Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. Altijd een hele ruime collectie en veel verschillende maten. De kans dat je met lege handen naar buiten komt is dus héél klein.

Dit laatste weekend van september is de kids sale, maar als je op site kijkt zie je ook dat er regelmatig weekenden zijn waarin er alleen dameskleding geshopt kan worden. En dat zijn ook niet de minste merken. Ted Baker, Fabienne Chapot, Maria Tailor, Another Label en Modström… Dit is dè go-to voor een nieuwe garderobe. De eerste dames sale is ook het laatste weekend van september, in Eindhoven. Ready, set, shop.