WIN: Bioscooppakket van Trolls Wereldtour

Jaaaa, ik heb een héle leuke winactie voor jullie! En die mag ik drie keer weggeven. LEUK.

Ik hoef jullie vást niet te vertellen over de film Trolls Wereldtour die afgelopen week in première ging. Het vervolg op de eerste Trolls film en ik ben nu al keihard aan het meezingen met de trailer (dus misschien hou ik één van die pakketten wel zelf…). Met de stemmen van Justin Timberlake en Anna Kendrick bij de Engelse versie, en Sharon Doorson en Buddy Vedder in de Nederlandse versie.

Alle vier kunnen zij stukken beter zingen dan ik, maar dat geeft niets natuurlijk. En de meezingers moeten blijven, wat nog een uitdaging wordt bij Trolls Wereldtour: Koningin Barb wil namelijk alle muziekstijlen verwoesten en alleen nog maar harde rock horen. Eh… Nee, bedankt. Daar zijn Poppy en Knoest en dan ook absoluut niet mee eens en hun missie om de muziek te redden gaat van start.

Wil je deze nieuwe film ook niet missen? Snap ik! Meedoen met de winactie dus. In het prijzenpakket van Trolls Wereldtour zit het volgende:

  • Twee vrijkaartjes voor Trolls Wereldtour, geldig t/m 30 september
  • Een glitterpen van Trolls
  • Trolls stickervel

Wat je moet doen om te winnen? Héél simpel… Gewoon even reageren op Facebook of Instagram! De winnaars worden 13 augustus bekend gemaakt.

Beeld: Trolls Wereldtour