Emma Jayne x H&M: Nieuwe collectie nú online

Oh jee, ik had me nog zó voorgenomen niet teveel online te gaan shoppen… Nou ja, dat had ik me eergisteren voorgenomen en ik zie mezelf nu alweer de mist in gaan. Toch ruim een dag volgehouden, best knap toch? En de reden dat ik de mist in ga is wat mij betreft gewoon best wel logisch hoor. Vandaag is namelijk de nieuwe collectie van de H&M gelanceerd, wat een samenwerking met Emma Jayne is. Voor de duidelijkheid: dit shop ik niet voor mezelf maar voor mijn vriendinnen met kids (en dat zijn er nogal wat), want deze outfits zijn té leuk. Die jumpsuit met matching headband zou ik zelf ook meteen aantrekken.

Mocht je nog niet bekend zijn met Emma Jayne, hier even een korte introductie: zij is een Engelse illustrator en designer, die bekend staat om haar gebruik van felle, vrolijke kleuren en speelse designs. Je snapt: helemaal top voor de zomer. Of voor nu eigenlijk ook al, want het is vandaag hier in Amsterdam 22 graden. Die jumpsuitjes, jurkjes en zwembroeken kunnen mákkelijk al. Maarre, wees er wel een beetje snel bij, want ik voorspel zomaar dat deze collectie heul snel gaat. Via deze link kan je je virtuele mandje gelijk gaan vullen.

 

Beeld: © H&M x Emma Jayne