Thuiswerken met kids? Videoland helpt je erbij

Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking zit volgens mij momenteel thuis. En dat is maar het beste ook natuurlijk, maar het is toch wel even aanpassen. Al helemaal als je één of meer kinderen hebt die nu ook noodgedwongen thuis zitten en die zich natuurlijk behoorlijk vervelen. De overheid heeft verklaard dat kinderen nog wel buiten mogen spelen met elkaar, maar dat doen ze ook niet de hele dag door.

Alhoewel, het is ein-de-lijk een beetje mooi weer (waar wij dus niet echt van kunnen genieten), maar kleine kans dat jouw kind echt van 9 tot 5 buiten de deur aan het spelen is – en of jij je daar prettig bij voelt, natuurlijk. Of misschien zijn jouw kids nog wel zo klein dat ze nog niet buiten mogen spelen en jij er al helemaal druk mee bent.

Nou, dan heeft Videoland misschien wel een aantal goede tips voor je. Niet voor het thuiswerken, maar wel voor je concentratie. Oftewel: hoe hou je je kids bezig? Ze hebben een lijstje samengesteld met 7 tips, zodat jij ook wat werk gedaan kan hebben terwijl je zoontje of dochter voor de buis gekluisterd zit. Dit zijn wel tips voor de kleinere kinderen, maar voor de wat grotere heeft Videoland ook veel online staan.

Bijvoorbeeld alle James Bond-films – daar ben je wel even zoet mee. Of 21 Jump Street, De Club Van Lelijke Kinderen en Ciske de Rat.